Grounding Yin®

Kurssipaikka: Annankatu 29B sisäpiha, Alasali -1 krs.

Grounding Yin® -joogahoito yhdistää yin-joogan rentouttavimpia ja restoratiivisimpiin asanoita sekä shiatsuhieronnasta tuttuja meridiaanien eli energiakanavien käsittelyä.

Tunnin aikana ohjaaja käy käsittelemässä osallistujien meridiaaneja painelle ja kevyesti hieroen. Hoito tehdään vaatteiden päältä. Grounding Yin® -tunti on meditatiivinen ja rauhoittava, se stimuloi koko kehon energiakiertoa ja avaa lempeästi sidekudoksia.

Hoidon jälkeen olo on rauhallinen ja rento.

Ohjaaja: Katja Heikkiläinen

Hinta (sis. alv 10%):

30 € / 20 €

Maksuohjeet:

Tunnin sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi joogasalilla suosittelemme maksamaan tunnin ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos kuitenkin haluat maksaa tunnin vasta paikan päällä käteisellä/pankkikortilla/liikuntaseteleillä, -maksukortilla tai -sovelluksella (Smartum, Virike, TYKY, ePassi, EazyBreak, Edenred), laita meille sähköpostia (info@astanga.fi) niin lisäämme sinut tunnille.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille sekä HUS:n työntekijöille.

Jos olet jo joogakoulun jäsen, saat automaattisesti 20 %:n lisäalennuksen tunnin hinnasta.

Ilmoittautuminen tunnille on sitova. Peruutukset viimeistään 2 h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.