Lucid Yoga aamukurssi

KURSSI (4x / 8x /16x): ti & to 19.4-9.6 klo 7.30-8.45 Paikka: Annankatu 29B, Alasali. Tälle kurssille voi osallistua myös voimassa olevalla joogakoulun krediitti- tai anytimekortilla. Aloita päiväsi energisoivalla joogaharjoituksella. Tunneilla keskitymme mm. mielen kirkastamiseen, kehon puhdistamiseen ja harmonisoimiseen, jotta voimme kohdata maailman parhalla versiolla itsestämme. Tunnit pohjautuvat kaikille sopiviin astanga vinyasan mukaisiin harjoituksiin, joissa kokeilemme erilaisia joogasentoja. Keskitymme koordinoimaan jokaisen liikkeen hengityksen kanssa sekä kasvattamaan voimaa ja joustavuutta tasapainoisemman päivittäisen elämän saavuttamiseksi. Kurssi sopii kaikentasoisille harjoittelijoille. Tunnit ovat kahdesti viikossa: tiistaina ja torstaina klo 7.30-8.45.

Kenelle Lucid yoga aamuharjoitukset sopivat?

Mikäli et ole viime aikoina juurikaan liikkunut tai olosi tuntuu hyvin jähmeältä/kankealta tai sinulla on nivelvaivoja/selkäsärkyä, suosittelemme helpotettua astangaa liikunnalliseksi aamujoogaksi. Aiempaa joogakokemusta ei tarvita, sillä harjoitus muokkautuu jokaiselle sopivaksi, kun jooga-asennoista voidaan tehdä variaatioita.

Hinta: (4x) 77 € / 67 €. (8x) 123 € / 112 €. (16x) 199 € / 176 €. Kurssille voi osallistua myös joogakoulun krediitti- tai anytimekorteilla. Kurssijakson vetää mukaansatempaava meksikolainen joogaopettajamme Salma Haffira Sandoval englanniksi.