Hyödynnä liikuntaetusi🧘‍♀️

Helsingin Astanga Joogakoululla voit käyttää yleisimpiä liikuntaetuja (Smartum, Virike, ePassi, EazyBreak, Edenred). Voit maksaa liikuntaedulla kurssijaksoja, joogakortteja tai online-kursseja joko kokonaan tai osittain seuraavasti:

LIIKUNTAETU MOBIILISOVELLUKSESSA: Voit lähettää kurssin tai joogakortin maksun mobiilisovelluksella saajana Helsingin Astanga Joogakoulu (Annankatu 29B). Lähetä sen jälkeen infoon (info@astanga.fi) sähköpostiviesti, jossa kerrot minkä kurssin tai kortin haluat maksaa ja liitteeksi kuitti suoritetusta maksusta. Jos olet maksanut alennusryhmän hinnan, laita kuva myös alennukseen oikeuttavasta todistuksesta. Tämän jälkeen lisäämme sinut mukaan kurssille ja kirjaamme kurssimaksusi järjestelmäämme.

PAPERISET LIIKUNTASETELIT: Ilmoittaudu kurssille tai varaa haluamasi joogakortti maksutavalla Pay later / On-site payment. Voit maksaa kurssimaksun tai joogakortin liikuntaseteleillä paikan päällä joogasalilla joko kurssin tai joogatunnin yhteydessä. Jos olet oikeutettu alehintaan, otathan mukaan alennukseen oikeuttavan todistuksen ja näytät sen ohjaajalle maksun yhteydessä. Joogatuntien ajankohdat löydät aikataulustamme (https://astangajooga.fi/aikataulut/).

VANHENEVA LIIKUNTASALDO TAI -SETELIT
Liikuntasaldo mobiilisovelluksessa: suorita haluamasi suuruinen maksu mobiilisovelluksella saajana Helsingin Astanga Joogakoulu, lähetä maksusta kuitti infoon (info@astanga.fi) ja pyydä, että summa talletetaan joogatilillesi saldoksi myöhempää käyttöä varten.
Joogasaldo ei vanhene, vaan voit käyttää sen milloin vain. Kun haluat ostaa joogakortin tai osallistua jollekin kurssille, voit maksaa sen kokonaan tai osittain käyttäjätilisi joogasaldolla verkkokaupassa (astangajooga.fi sivuilla tai Helsingin Astanga Joogakoulun aplikaatiossa) klikkaamalla kohtaa “Use my internal account balance”, kun hyväksyt maksun.

Liikuntasetelit: lähetä setelit niiden eräpäivään mennessä postitse osoitteeseen Helsingin Astanga Joogakoulu, Lappeentie 57B, 00950 Helsinki, ja laita mukaan nimesi ja sähköpostisi sekä tieto, mihin haluat käyttää setelit, niin aktivoimme sinulle ko. summan joogasaldoksi tai kuittaamme siitä haluamasi joogakortin tai kurssin. Varaudu 1-2 viikon viiveeseen, kunnes saamme suoritettua aktioivoinnin.

Varmista itsellesi joogantäyteinen kausi ja hyödynnä liikuntaetusi. Tervetuloa kursseille ja viikkotunneille! 💛