Joanna Lukkala

Joanna Lukkala

Olen kolmen aikuisen tytön äiti, sosiaalialan ohjaaja, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, sointukylpy- ja äänimaljaohjaaja. Työskentelin yli 20 vuotta lastensuojelussa kunnes elämä johdatti yrittäjyyteen ja toimimaan äänimaljojen pariin. Oma kokemukseni äänimaljojen vaikutukseen vie vuoteen 2016. Osallistuin jooga nidra tunnille, jonka lopussa oli äänimaljarentoutus. Kokemus oli hyvin vaikuttava ja voimaannuttava. Sain kosketuksen omiin syviin suruihini ja lohtua.

Tästä käynnistyi prosessi, joka auttoi siihen, että sisältäni alkoi puhdistua tunnetaakkoja ja suremattomia suruja. Osallistuin myöhemmin ohjattuihin meditaatioihin pienryhmässä, jossa puhdistuminen  jatkui. En silloin arvannut ajautuvani itse ohjaamaan rentoutustuokioita. Elämä on ohjannut minut luonnollisesti kohti tätä tehtävää. Psykoterapiaopinnot vaihtuivat rentoutus- ja meditaatiokoulutukseen ja siitä eteenpäin äänimaljojen pariin.

Pikkuhiljaa lähdin kokeilemaan ja harjoittelemaan rentoutustuokioiden pitämistä ja ne lähtivät viemään eteenpäin. Olen pikkutytöstä asti elänyt ja hengittänyt musiikkia, joten äänimaljat ja niiden soittaminen ovat minulle hyvin luonteva tapa ilmaista itseä. Olen kiitollinen elämästä ja sen ohjauksesta kaikkine kuoppineen ja mutkineenkin tähän päivään. Nyt ilolla, mielenkiinnolla ja sydämestäni toteutan tätä tehtävääni äänimaljojen parissa.