Astangajoogan marraskuun kurssit

Opetamme astangajoogan aloitus, kertaus- ja jatkokursseja liikunnallisesta joogasta kiinnostuneille. Kurssit ovat tyypillisesti joko 3h intensiivisempi aloitus lauantaina tai kurssijakso, joka koostuu neljästä peräkkäisestä viikkoharjoituksesta. Molemmissa tutustumme astangajoogan harjoittelun perusteisiin yksityiskohtaisesti. Kallion salilla järjestämme syyskuussa myös pitkän 8x alkeiskurssin keskiviikkoiltaisin.

Kursseilla käymme läpi kyseisen tason harjoitussarjan, harjoittelemme astangajoogan hengitystekniikkaa ja keskittyneen läsnäolon periaatteita sekä tutustumme keskivartalon vahvistamiseen astangajoogan tapaan bandhojen eli lihaslukkojen avulla. Astangassa vartalon keskustan tukilihasten aktivointi ja uujjayi-syvähengitys yhdistetään edelleen jooga-asentojen eli aasanoiden dynaamiseen harjoitteluun. Tämä vinyaasan nimellä tunnettu harjoitusmenetelmä lämmittää ja notkistaa kehoa tehokkaasti.

Aloituskurssin jälkeen voit osallistua ohjatuille alkeistunneille. Kertaus- ja jatkokurssin jälkeen voit osallistua joko edistyneemmille alkeistunneille tai mysoreharjoituksiin. Lisäksi kurssilla annetaan käytännölliset ohjeet kotijoogaan. Astangan harjoittelu rakentuukin useimmiten sekä joogasalilla että kotona tehtävistä harjoituksista. Astangajoogan erityispiirre on pyrkimys säännölliseen viikottaiseen harjoitteluun, jota tukee monipuolinen joogaharjoitussarja. Säännöllinen harjoittelu tasapainottaa kehoa ja mieltä, purkaa stressivaikutuksia ja edistää hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Kun olet sisäistänyt oman harjoitussarjasi, joogasta tulee liikemeditaatiota, joka edistää keskittymiskykyä. Lisäksi voit osallistua mysoreharjoituksiin, joissa saat henkilökohtaisempaa ohjausta. Lisätietoa itsellesi sopivasta harjoittelusta saat kursseillamme.

Kurssihintoja (sis. alv 10%):

  • Pelkkä kurssi (3h tai 4x) 67 € / 61 € (40 krediittiä)
  • Kurssi (3h tai 4x) + 5x-joogakortti normaalihinta 115 €
  • Kurssi (3h tai 4x) + 5x-joogakortti ALE ryhmä 105 €
  • Kurssi (3h tai 4x) + 10x-joogakortti normaalihinta 175 €
  • Kurssi (3h tai 4x) + 10x-joogakortti ALE ryhmä 155 €

Seuraavat alkeiskurssit löydät täältä.
Seuraavat kertauskurssit löydät täältä.
Seuraavat jatkokurssit löydät täältä.