Astangajooga

Astangajoogaa on liikunnallista, fyysistä ja dynaamista joogaa, joka kehittää harjoittajaansa monipuolisesti myös keskittymiskyvyn ja tietoisen läsnäolon alueilla. Astangan jooga-asennot ovat edistyneillä tasoilla vaativia ja harjoittelu kehittää tehokkaasti kehon jäntevyyttä ja lihaskuntoa sekä liikkuvuutta. Astangajooga sopii fyysistä kuntoa ja parempaa itsetuntemusta etsiville joogeille.

Astangajoogassa asentoihin yhdistetään tietoinen hengitys, katseen kohdistaminen ja mielen keskittäminen. Astangajoogan harjoittelu kehittää kehonhallintaa, ja parantaa aistien hallintaa ja laajentaa itsetietoisuutta. Astangan harjoitus rakentuu jooga-asentosarjoista, jotka toimivat joogan harjoitusrunkona.

Astangajooga aloitetaan yleensä alkeiskurssilla tai harjoittelutauon jälkeen kertauskurssilla, joiden jälkeen voi osallistua astangan tasoryhmätunneille ja kehittää omaa joogaharjoitusta vähittäin kohti yhä omatoimisempaa mysoreharjoitusta, joka on astangajoogan perinteinen harjoittelumuoto.

Tutustu tarkemmin astangajoogaan täällä »

Astangajoogan kurssit

Astangajoogan alkeiskurssit, kertauskurssit, alkeisjatkon ja jatkotason kurssit esittelyineen löydät alla olevasta kurssiluettelosta.
Huom. Kurssiluettelossa voi olla useampia erimittaisia kursseja, joten kannattaa selata näkymää alaspäin, jotta näet kaikki vaihtoehtot.

Astangajoogan viikkotunteja voit puolestaan selata aikataulut-sivulta.

Jos olet kiinnostunut edullisesta astangajoogan kurssi + joogakortti -aloituspaketista, lunasta paketti allaolevista maksulinkistä. Kun olet lunastanut aloituspaketin, voit ilmoittautua aloituskurssille tämän sivun alla olevan kurssilistan kautta.

Astangajoogan aloituspaketit

Kurssi ja joogakortti Perushinta Alennusryhmille
Pelkkä alkeiskurssi (3h) 67 € OSTA 61 € OSTA
Alkeiskurssi (3h) + sarjakortti 5x 115 € OSTA 105 € OSTA
Alkeiskurssi (3h) + sarjakortti 10x 175 € OSTA 155 € OSTA
Pelkkä alkeiskurssi (4x) 67 € OSTA 61 € OSTA
Alkeiskurssi (4x) + sarjakortti 5x 115 € OSTA 105 € OSTA
Alkeiskurssi (4x) + sarjakortti 10x 175 € OSTA 155 € OSTA
Pelkkä kertauskurssi (3h) 67 € OSTA 61 € OSTA
Kertauskurssi (3h) + sarjakortti 5x 115 € OSTA 105 € OSTA
Kertauskurssi (3h) + sarjakortti 10x 175 € OSTA 155 € OSTA
Muut kurssimaksulinkit löydät kurssijaksojen yhteydestä. HUOM: päivitä oma hintaryhmätietosi joogatilisi tietoihin, jotta voit ilmoittautua kurssille. ALE-hintaryhmään oikeutetut todistusta vastaan (näytetään kurssilla): alle 18-vuotiaat, opiskelijat, vanhempain- tai hoitovapaalla olevat, työttömät, eläkeläiset, varus- tai siviilipalvelusta suorittavat. Joogakortin voimassaolo alkaa kurssin jälkeen ensimmäisestä viikkotunnista, jolle osallistut. 5x kortti on voimassa 4kk ja 10x kortti 6kk, ja molemmat kortit käyvät kaikille 60-90 min viikkotunneille. Korttien voimassaoloaikaa voi pidentää tarvittaessa pienellä lisämaksulla. HUOM: Sarjakortit ovat nyt krediittikortteja, joita voi käyttää kaikille tunneille, myös online- ja XL-tunneille.