Astangajooga

Astangajoogaa on liikunnallista, fyysistä ja dynaamista joogaa. Astangan jooga-asennot ovat edistyneellä tasolla vaativia ja harjoittelu kehittää lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Astangajooga sopii fyysistä kuntoa ja itsetuntemusta etsiville joogeille.

Astangajoogassa asentoihin yhdistetään tietoinen hengitys, katseen kohdistaminen ja mielen keskittäminen. Astangajoogan harjoittelu kehittää kehonhallintaa, ja parantaa aistien hallintaa ja laajentaa itsetietoisuutta. Astangan harjoitus rakentuu jooga-asentosarjoista, jotka toimivat joogan harjoitusrunkona.

Astangajooga aloitetaan yleensä alkeiskurssilla tai harjoittelutauon jälkeen kertauskurssilla, joiden jälkeen voi osallistua astangan tasoryhmätunneille ja kehittää omaa joogaharjoitusta vähittäin kohti yhä omatoimisempaa mysoreharjoitusta, joka on astangajoogan perinteinen harjoittelumuoto.

Tutustu tarkemmin astangajoogaan täällä »

Astangajoogan kurssit

Astangajoogan alkeiskurssit, kertauskurssit ja valmennukset mysoreharjoitteluun sekä niiden esittelyt löydät alla olevasta kurssiluettelosta.

Astangajoogan viikkotunteja voit puolestaan selata aikataulut-sivulta.

Jos olet kiinnostunut edullisesta astangajoogan kurssi + joogakortti -aloituspaketista, lunasta paketti allaolevista maksulinkistä. Kun olet lunastanut aloituspaketin, voit ilmoittautua aloituskurssille tämän sivun alla olevan kurssilistan kautta.

Astangajoogan aloituspaketit

Kurssi ja joogakortti Perushinta Alennusryhmille
Alkeiskurssi (3h) + sarjakortti 5x 109 € OSTA 99 € OSTA
Alkeiskurssi (3h) + sarjakortti 10x 169 € OSTA 139 € OSTA
Alkeiskurssi (4x) + sarjakortti 5x 115 € OSTA 105 € OSTA
Alkeiskurssi (4x) + sarjakortti 10x 175 € OSTA 155 € OSTA
Kertauskurssi (3h) + sarjakortti 5x 115 € OSTA 105 € OSTA
Kertauskurssi (3h) + sarjakortti 10x 175 € OSTA 155 € OSTA
ALE-hintaryhmään oikeutetut todistusta vastaan (näytetään kurssilla): alle 18-vuotiaat, opiskelijat, vanhempain- tai hoitovapaalla olevat, työttömät, eläkeläiset, varus- tai siviilipalvelusta suorittavat. Joogakortin voimassaolo alkaa kurssin jälkeen ensimmäisestä viikkotunnista, jolle osallistut. 5x kortti on voimassa 2kk ja 10x kortti 3kk, ja molemmat kortit käyvät kaikille 60-90 min viikkotunneille. Korttien voimassaoloaikaa voi pidentää tarvittaessa pienellä lisämaksulla.