Astangajooga

Astangajoogaa on liikunnallista, fyysistä ja dynaamista joogaa. Astangan jooga-asennot ovat edistyneellä tasolla vaativia ja harjoittelu kehittää lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Astangajooga sopii fyysistä kuntoa ja itsetuntemusta etsiville joogeille.

Astangajoogassa asentoihin yhdistetään tietoinen hengitys, katseen kohdistaminen ja mielen keskittäminen. Astangajoogan harjoittelu kehittää kehonhallintaa, ja parantaa aistien hallintaa ja laajentaa itsetietoisuutta. Astangan harjoitus rakentuu jooga-asentosarjoista, jotka toimivat joogan harjoitusrunkona. Astangajooga aloitetaan alkeiskurssista, ja sen jälkeen astangan tasoittain kohti omaa, mysoreharjoitusta.

Tutustu tarkemmin astangajoogaan täällä »

Astangajoogan kurssit

Astangajoogan alkeiskurssit, jatkokurssit ja muut kurssit löydät täältä. Astangajoogan jatkuvia viikkotunteja voit selata aikataulut-sivulta.

Jos haluat ostaa edullisen astangajoogan kurssi + joogakortti -aloituspaketin, lunasta paketti allaolevista maksulinkistä. ALE-hintaryhmään oikeutetut todistusta vastaan (näytetään kurssilla): alle 18-vuotiaat, opiskelijat, vanhempain- tai hoitovapaalla olevat, työttömät, eläkeläiset, varus- tai siviilipalvelusta suorittavat. Kun olet lunastanut aloituspaketin, voit ilmoittautua aloituskurssille tämän sivun alla olevan kurssilistan kautta.
Valittavanasi ovat seuraavat astangajoogan aloituspaketit: