Astangan kertauskurssi

Kurssipaikka: Annankatu 29B sisäpiha, 2.krs.
Kurssilla kerrataan astangajoogan perusteet: ujjayi-hengitys sekä bandhat eli syvät tukilihakset ja niiden käyttö jooga-asennoissa, miten rakennetaan astanga vinyasan flow-liiketila, drishtit ja keskittyneisyys joogaharjoituksessa. Kurssilla käydään perusteellisesti läpi astangajoogan perustason harjoitukset: aurinkotervehdykset, seisomasarjan tasapainoasennot, istumasarjan eteentaivutukset ja lonkan avaukset sekä palauttavat loppuliikkeet ja rentoutus. Näihin liittyen teemme erilaisia harjoituksia, joiden tarkoituksena on kehittää ja vahvistaa hengitystä ja kehoa, lihaslukkojen hallintaa, punnerrusta, alaspäin katsovaa koiraa jne.

Hinta (sis. alv 10%):

Pelkkä kurssi (3h) 65 € / 59 €
Kurssi (3h) + 5x-joogakortti 115 € / 105 €
Kurssi (3h) + 10x-joogakortti 175 € / 155 € 

Maksuohjeet:
Kurssin sisäänkirjautumisen nopeuttamiseksi joogasalilla suosittelemme maksamaan kurssin ilmoittautumisen yhteydessä. Pelkän kurssin saat ostettua suoraan kurssille ilmoittautumisen yhteydessä.
Jos haluat ostaa itsellesi kurssi + joogakortti -paketin, käy ensin lunastamassa paketti astangajooga.fi hinnasto -sivulta kurssipakettien ostolinkistä. Kun olet suorittanut maksun, voit ilmoittautua kurssille tämän sivun kautta.
Jos kuitenkin haluat maksaa kurssin tai kurssi + joogakortti -paketin vasta paikan päällä ensimmäisen tunnin yhteydessä käteisellä / pankkikortilla / liikuntaseteleillä, -maksukortilla tai -sovelluksella (Smartum, Virike, TYKY, ePassi, EazyBreak, Edenred), laita meille sähköpostia (info@astanga.fi) niin lisäämme sinut kurssille.

Alennushinta todistusta vastaan alle 18-vuotiaille, opiskelijoille, äitiys- tai hoitovapaalla oleville, työttömille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelumiehille sekä HUS:n työntekijöille.

Taina Sandelin

Taina aloitti astangajoogan 1998 ja opettamisen 2001. Hänelle tärkeitä opettajia ovat olleet mm. Pattabhi Jois, Sharath Jois, Saraswathi Jois ja Manju Jois. Nykyisin hän käy Mysoressa Sharath Joisin opissa. Tainalla on KPJAYI:n 1. sarjan opetuslupa ja hän opettaa Annankadun saleilla. Taina kertoo opetuksestaan seuraavaa: "Omassa opetuksessani korostan oppilaan omaa voimaa ja lihaslukkojen käyttämistä. Sellaisissa asanoissa, jotka pelottavat oppilasta, pyrin luomaan oppilaaseen uskoa itseensä. Joogan harjoittamisessa on paljolti kysymys omien pelkojen voittamisesta. Samalla jooga-asanaharjoitus on tie kohti ystävällisempää ja sallivampaa kuvaa sekä itsestä että muista."