Joogan kesäretriitit Houtskarissa 2023

Järjestämme jälleen 3.-23.7.2023 kolme viikon mittaista retriittiä upeassa Turun saaristossa Houtskarissa. Retriitti sopii Astangan (mysoreharjoitus, ohjatut alkeet sekä alkeiskurssi), Yinjoogan, meditaation, pilateksen sekä käsilläseisonnan harrastajille (ohjatut tunnit). Viikko-ohjelma on todella runsas sisältäen asanaharjoitusten lisäksi mm. joogan filosofiaa ja luentoja, tekniikkaharjoituksia, joogan hengitysharjoituksia sekä meditaatiota.

Viikottaisessa joogaohjelmassa on Astangan aamumysore, ohjatut alkeistunnit tai alkeiskurssi uusille. Viikolla kolme on alkeiskurssin vaihtoehtona Astanga easy. Aamujoogan lisäksi retiriittiin kuuluu joogan tekniikka- ja hengitysharjoituksia, meditaatiota, keskustelua joogasta sekä viikkottain vaihtuvaa ohjelmaa kuten joogasutrien filosofiaa (1. vko), Healing Lights meditaatio (2. vko) ja Astanga Easy / Handstand&Inversions / Mindfulness (3. vko).

Perusohjelman lisäksi voit valita jonkin viikottain vaihtuvista extrakursseista Yinful Yoga (vko 1 ja 3), Pilates (vko 2), tai osallistua retriittiin jollekin näistä kuten yinjoogaan, pilatekseen tai käsilläseisontaan, ja voit täydentää sitten omaa retriittiohjelmaa pääohjelman tunneilla. Kysy lisää näistä vaihtoehdoista info@astanga.fi.

Opetuksesta vastaavat kokeneet opettajat Suomesta ja Englannista. Retriitti on kansainvälinen ja opetus pääasiassa englanniksi. Myös leirin sivut ovat siksi englanniksi.

Retriitillä tarjotaan pääasiassa vegaanista kasvisruokaa ja siellä on mahdollisuus myös erikoisruokavalioon (gluteeniton/allergiat).

Retriitti sopii myös lapsiperheille: ohjelmassa on lastenjoogaa sekä ohjattuja harjoituksia myös nuorille, sekä leikkialueet ja kentät pihapeleihin. Saaristokoululta voit lainata soutuveneitä tai vuokrata kajakin tai SUP-laudan.

Retriittipaikka Houtskarin saaristokoulu on upean Turun saariston luonnon keskellä. Pääset aivan perille asti julkisella liikenteellä – bussit Houtskariin Turun linja-autoasemalta, reitillä myös kolme lossimatkaa. Houtskarin Näsbyn kylä, kauppa ja venesatama (myös kahvila), vanha puukirkko sekä saaristomuseo ovat vain pienen kävelymatkan päässä.

Retriitin esittelysivu
Retriitin hinnasto
Varaa retriitin majoitus
Katso ja varaa retriitin jooga-ohjelma
Katso ja varaa extrakursseja
Pystyn osallistumaan vain osaan ohejlmasta – katso ja varaa drop-in kursseja ja -tunteja

Ongelmia varaamisen tai maksun kanssa? Lähetä meille varauspyyntö lomakkeella.