Yinjooga ja viisi elementtiä ääniteos

Perjantaina 21.4. kello 17:30-18:45/Annankatu alasali

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuinen joogaharjoitus, jossa yhdistyvät rauhoittava yinjooga sekä viiden elementin äänitaideteos.

Teemme perustason yinjoogaharjoituksen, jonka aikana kuulemme äänitaiteilijaksi valmistumassa olevan Sanne Yassamanin lopputyön Sibelius-Akatemialle nimeltään Viisi elementtiä.

Äänitaideteos koostuu kiinalaisen perinteisen lääketieteen viidestä elementistä: puu, tuli, maa, metalli ja vesi. Sanne on äänittänyt luonnossa äänimateriaaleja ja säveltänyt musiikin teokseen. Harjoituksessa äänitaideteos herää eloon ja käytännön tasolle.  

Sannen äänittämä ja säveltämä teos koostuu elementtikokonaisuuksista, joiden äänimaailma on sävelletty muun muassa puusaunan tulesta, vauvan sydämenlyönneistä kohdussa ja jään nirskumisesta.

Keskitymme yinjooga -harjoituksessa erityisesti puuelementtiin, joka on kevään elementti. Tapahtuman joogaosuuden ohjaa Jasmin Koistinen. Voit osallistua harjoitukseen joogakoulun kortilla (1 harjoituskerta kortista).

lmoittautumis- ja maksuohjeet

Ongelmia ilmoittautumisessa? Tarkista ohjeet alla tai lähetä ilmoittautuminen kurssilomakkeella.

Tunnille voi osallistua koulun krediittikorteilla, varaa salitunti täällä.
Tunnille voi osallistua myös etänä, varaa etätunti täällä.
Anytimekortilla saat 15% alennuksen drop-in hinnasta promokoodilla “ANYTIME”.

Voit ostaa sarjakortin ensin joogakoulun hinnastosivulta ja ilmoittautua sen jälkeen tapahtumaan: kun ilmoittaudut, avautuu kurssin ilmoittautumisikkuna, jossa näet oman krediittikorttisi kohdassa My passes: klikkaamalla kyseistä korttia vahvistat kurssille ilmoittautumisen.

Mikäli sinulla on käytettävissä liikuntaetuja, katso ohjeista alla miten voit maksaa krediittikortin liikuntaeduilla.
Voit maksaa kortin myös pankkisiirtona omasta verkkopankistasi: näet kurssin kuitista (Invoice) Joogakoulun maksutilin tiedot. Pankkisiirto ei kuittaa kurssin maksua automaattisesti vaan lähetä maksusta kuitti/kuva sähköpostitse osoitteeseen info@astanga.fi niin kuittaamme kurssin maksetuksi.

Kurssikortin osto kurssin varaamisen yhteydessä

Mikäli sinulla ei ole vielä voimassaolevaa kurssilippua, voit ostaa sen ilmoittautumisen yhteydessä seuraavasti:

klikkaa auki hinnastovalikosta kohta “Kurssikortit”, niin näet tälle kurssille soveltuvat kurssipaketit ja niiden hinnat.

Vinkki: klikkaa kurssikorttien alla olevaa linkkitekstiä “See more” nähdäksesi kaikki hintavaihtoehdot. Valitse haluamasi paketti ja jatka ilmoittautumisen vahvistukseen klikkaamalla painiketta “Book”.

Huom: valitse omaa hintaryhmääsi vastaava kurssikortti.

Tärkeää: aseta oikea hintaryhmätieto varaustilillesi

Jos teet kurssilipun oston tai kurssille ilmoittautumisen yhteydessä itsellesi käyttäjätunnuksen, muista valita itsellesi oikea hintaryhmätieto: normaalihinta tai yksi alennusryhmistä (alennushinta todistusta vastaan, ota todistus mukaan kurssille)

  • alle 18-vuotiaille
  • opiskelijoille
  • äitiys- tai hoitovapaalla oleville
  • työttömille
  • eläkeläisille
  • varus- ja siviilipalvelumiehille
  • HUS:n työntekijöille
  • Näyttelijäliiton jäsenille

Vinkki: Voit ladata todistuksen alennusryhmästä tai opiskelijakortin esim. jpg-kuvana oman joogatilisi tietoihin.

Kurssin maksaminen liikuntaeduilla

Jos sinulla on käytettävissä liikuntaetuja Smartum, Virike, ePassi, EazyBreak, Edenred (liikuntaseteleitä, -maksukortti tai -sovellus), voit valita maksutavaksi maksu paikan päällä (Pay later / On-Site Payment).

Voit suorittaa liikuntaetu -aplikaatiolla kurssimaksun tai sen osan Helsingin Astanga Joogakoululle (halauamasi vapaamuotoinen summa). Lähetä sen jälkeen maksusta kuitti sähköpostitse info@astanga.fi, niin kuittaamme liikuntasaldon kurssin maksuun, koska liikuntasaldomaksu ei kirjaudu varausjärjestelmäämme automaattisesti.

Liikuntaseteleillä maksu kurssipaikalla.

Ilmoittautumislomake

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Peruuttamattomat ilmoittautumiset laskutetaan hinnaston mukaisesti.

Jasmin Koistinen

Olen itä-helsinkiläinen perheenäiti. Aiemmin työskentelin viestinnän asiantuntijana yritysmaailmassa. Siirryin kokopäiväseksi joogaopettajaksi kymmenen vuotta sitten, jolloin jätin taakseni myös viestintäkonsultin työt ja ryhdyin opettamaan joogaa ensin joogakouluissa ja myöhemmin omassa Yasmin Yoga yrityksessäni.

Näin joogailmoituksen Anna-lehdessä lähes 20 vuotta sitten. Tuolloin kuulin sanan jooga ensimmäistä kertaa. Tuli tunne, että haluan ehdottomasti kokeilla. Näin alkoi joogan harrastaminen. Ryhmä, johon ilmoittauduin mukaan, teki lempeää hathajoogaa. Harrastinkin sitä useita vuosia. Myöhemmin löysin astangajoogan ja dynaamisen hathajoogan sekä yinjoogan.

Oman harjoituksen syventämiseksi osallistuin joogaopettajakoulutukseen, jonka järjesti Suomen Joogaopisto. Koulutukseen kuului omien ryhmien opettaminen. Opetusryhmiä alkoi vähitellen tulla lisää. Huomasin, että yritysmaailma oli itselleni tuttu ja mieluisa työkenttä. Tällä hetkellä opetan 90 prosenttisesti yrityksissä ja olen saanut olla mukana useissa työhyvinvoinnin edistämisen projekteissa. Opetan yritysten lisäksi Astangajoogakoulussa yinjoogaa.

Olen saanut opiskella monien opettajien kanssa, joilla kaikilla on ollut paljon annettavaa ja kaikki ovat vaikuttaneet myös omaan harjoitukseen sekä siihen, mitä opetan ja välitän oppilaille. Tärkeimpiä opettajiani ovat Janne Kontala, Jani Jaatinen, Kari Paulus (kehoterapia) sekä kaikki Astangajoogakoulun opettajat. Valmistuin vuonna 2018 mindfulness-ohjaajaksi ja opettajani Antti-Juhani Wihuri on mindfulnessin saralla tärkein opettajani.

Välitän opetuksessani kaikkea sitä, mitä olen vuosien aikana kokenut sekä oppinut. Opetan kaikissa ryhmissäni (yritysryhmissä, lapsiryhmissä, nuorten joogaryhmissä, ikäihmisten ryhmissä) hengitysharjoituksia ja meditaatiota fyysisten jooga-asanoiden lisäksi. Usein otan mukaan myös tietoisuustaidon harjoituksia, joita teen säännöllisesti myös itse. Joogaryhmäni kattavat ikähaarukan lapsista ikäihmisiin.

Lämpimästi tervetuloa mukaan lempeille, hengittäville ja mielen rauhoittamisen yintunneilleni Astangakouluun! Joogaterveisin, Yasmin