Joogakurssit

Järjestämme joogakursseja saleillamme sekä Yogaline-palvelussamme. Meillä on perinteisen astangajoogan liikunnalisia joogakursseja aloittelijoista jatkotasoon ja mysoreharjoitteluun, leppoisasti liikunnallisia lempeän astangan -kursseja, restoratiivista yinjoogaa, kehonhuoltoon painottunutta pilatesta, raskausajan joogaa, äiti-vauva joogaryhmiä jne. Joogakurssien pituudet vaihtelevat kolmen tunnin intensiivikursseista neljästä kahdeksanviikkoisiin kurssijaksoihin. Osalle saleilla järjestettävistä joogakursseista voi osallistua etänä kotona Zoomin kautta. Katso alla kaikki seuraavat joogakurssimme alla ja ilmoittaudu mukaan.
Kurssien kesto on ilmoitettu pääosin viikoissa (tunti kerran viikossa). Kurssien hinnat näkyvät kurssien esittelyissä krediitteinä, ja krediittipakettien ajantasaiset hinnat löytyvät hinnastosivulta. Kannattaa vilkaista myös mahdolliset kausitarjoukset tarjoukset -sivulta. Meillä on alennetut hinnat mm. opiskelijoille, eläkeläisille, HUS-henkilökunnalle ja työttömille. Liikuntaetua voi käyttää meillä maksutapana.
Huom: luettelossa voi olla mukana jo alkaneita kursseja, mutta usein mukaan voi tulla jo kurssin alettua, varsinkin jos itsellä on aiempaa kokemusta ko. lajista.
Vinkki: jos haluat nähdä kurssin koko selostuksen sekä opettajan ja kurssipaikan tiedot, klikkaa kurssin perustietojen alimmaista Show more -linkkiä (Book-linkin vieressä).